Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Estadistiques al camp TIPUS_DE_RECURS AND Espanya al camp MATERIA

Recursos trobats: 1

Mostrant resultats: 11

1

Instituto Nacional de Estadística

Portal de l'Instituto Nacional de Estadística (INE), l'organisme oficial espanyol encarregat de recollir i publicar les estadístiques referides a l'Estat. Dóna accés a una gran quantitat de dades d'interès per a molts sectors, com ara l'índex de preus de consum (IPC), l'enquesta de la població activa (EPA) i altres. A destacar la secció "INEbase", on es troben les dades estadístiques agrupades en grans matèries: "Entorno físico", "Demografía", "Sociedad", "Economía", "Ciencia y tecnología", "Agricultura", "Industria" i "Servicios".

http://www.ine.es/ Obre en una finestra nova

Demografia, Espanya, Societat, Economia, Estadística


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.