Cerca simple Cerca avançada Presentació

ALEHOOP

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Estadistiques al camp TIPUS_DE_RECURS AND Geografia al camp MATERIA

Recursos trobats: 8

Mostrant resultats: 15

1aneki.com

aneki.com

Portal privat i independent creat a Montreal (Canadà) que pretén promoure el coneixement dels països i les regions del món. La informació que ofereix prové de diverses fonts oficials com, per exemple, les Nacions Unides (ONU). Classifica els països segons diversos criteris: "els més rics", "els més poblats", "els més grans", "els més cars" o "els més pobres", entre molts altres. És un bon recurs.

http://aneki.com/ Obre en una finestra nova

Estadística, Geografia


m'agrada
2Anuari estadístic de Catalunya

Anuari estadístic de Catalunya

Secció del portal de l'Idescat que consisteix en una publicació anual (des de 1985) que inclou dades estadístiques bàsiques sobre Catalunya. Els capítols principals són: territori i medi ambient, població, treball, economia, agricultura, indústria, comerç, turisme, transports, habitatge, ensenyament, cultura, sanitat, serveis socials, justícia i altres. Cada capítol se subdivideix en matèries més específiques. Al final de l'obra, dos índexs alfabètics de matèries de definicions. També es publica en paper.

http://www.idescat.net/cat/idescat/publicacions/anuari/ Obre en una finestra nova

Transports, Demografia, Catalunya, Formació, Universitats, Agricultura, Comerç, Economia, Turisme, Política, Cultura, Estadística, Geografia


m'agrada
3Digital South Asia Library

Digital South Asia Library

Portal d'un projecte dut a terme per un grup de biblioteques especialitzades membres del CRL, que proporciona materials amb informació sobre el sud d'Àsia adequats per a fer treballs que tracten diversos aspectes d'aquesta regió: cultura, mapes, geografia, govern, política, informació de la salut, història, drets humans, idiomes, lingüística, literatura, temes d'actualitat, mitjans de comunicació, població, demografia i dades estadístiques. Íntegrament en anglès.

http://dsal.uchicago.edu/ Obre en una finestra nova

Demografia, Àsia, Mitjans de comunicació, Lingüística, Cartografia, Salut, Idiomes, Literatura, Drets humans, Política, Cultura, Història, Estadística, Geografia


m'agrada
4Guía del mundo 2007

Guía del mundo 2007

Obra enciclopèdica sobre cadscun dels estats del món. La informació està estructurada en tres apartats: sinopsi, història (unes 1.500 paraules) i estadístiques (bàsiques). A més a més, proporciona un mapa senzill del país, algunes fotografies en color, un arxiu de so amb l'himne nacional i un informe sobre el país elaborat per Amnistia Internacional.

http://www.guiadelmundo.org.uy/cd/index_no_flash.html Obre en una finestra nova

Geografia


m'agrada
5LANIC en español: Latin American Network Information Center

LANIC en español: Latin American Network Information Center

Portal mantingut per la Universitat de Texas que conté tot tipus d’informació disponible en línia que estigui relacionada amb Amèrica Llatina: agricultura, antropologia, art, biblioteques, cercadors, ciències naturals, ciències socials, comerç, comunicació, cultura i societat, drets humans, economia, educació, esports, estadístiques, folklore, geografia i medi ambient, govern, idiomes, informàtica, internet, literatura, mapes, museus, negocis, notícies, ràdio, receptes de cuina, revistes, salut, sociologia i turisme.

http://www1.lanic.utexas.edu/indexesp.html Obre en una finestra nova

Gastronomia, Amèrica Llatina, Cartografia, Medi ambient, Agricultura, Folklore, Ciències naturals, Societat, Informàtica, Economia, Idiomes, Literatura, Biblioteques, Turisme, Esports, Drets humans, Antropologia, Política, Educació, Cultura, Geografia


m'agrada
Ordena els resultats per:


Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona i està en construcció.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.