Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Estadistiques al camp TIPUS_DE_RECURS AND Legislació al camp MATERIA

Recursos trobats: 1

Mostrant resultats: 11

1

Cine y audiovisuales

Portal del Ministeri de Cultura del Govern central que dóna accés a molts recursos creats per ell mateix sobre cinema i altres formats audiovisuals. Alguns dels enllaços que proposa són: Filmoteca española, que ofereix informació sobre la història, els fons, els serveis i l'agenda d'activitats d'aquesta institució; Actualidad de cine, des d'on es pot obtenir informació sobre pel·lícules més vistes, estrenes, rodatges... Anuario del Cine Español i Base de datos de películas. D'altra banda, informa sobre festivals espanyols i internacionals, premis, estadístiques, legislació, convenis, beques, ajudes, subvencions, etc.

http://www.mcu.es/cine/ Obre en una finestra nova

Cinema, Legislació, Estadística


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.