Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Estadistiques al camp TIPUS_DE_RECURS AND Medi ambient al camp MATERIA

Recursos trobats: 3

Mostrant resultats: 13

1

LANIC en español: Latin American Network Information Center

Portal mantingut per la Universitat de Texas que conté tot tipus d’informació disponible en línia que estigui relacionada amb Amèrica Llatina: agricultura, antropologia, art, biblioteques, cercadors, ciències naturals, ciències socials, comerç, comunicació, cultura i societat, drets humans, economia, educació, esports, estadístiques, folklore, geografia i medi ambient, govern, idiomes, informàtica, internet, literatura, mapes, museus, negocis, notícies, ràdio, receptes de cuina, revistes, salut, sociologia i turisme.

http://www1.lanic.utexas.edu/indexesp.html Obre en una finestra nova

Gastronomia, Amèrica Llatina, Cartografia, Medi ambient, Agricultura, Folklore, Ciències naturals, Societat, Informàtica, Economia, Idiomes, Literatura, Biblioteques, Turisme, Esports, Drets humans, Antropologia, Política, Educació, Cultura, Geografia


m'agrada
2

United Nations Statistics Division

Portal del departament d'estadística de l'ONU que s'encarrega de recopilar i divulgar estadístiques a escala mundial. Una part són de pagament. D'accés gratuït trobem estadístiques bàsiques sobre economia, demografia, energia, medi ambient, indústria i altres.

http://unstats.un.org/unsd/ Obre en una finestra nova

Demografia, Medi ambient, Economia, Estadística, Geografia


m'agrada
3

Worldometers: estadísticas mundiales en tiempo real

Portal creat per Worldometers.info i traduït al castellà per Angel Abdel Flores Lozano, que ofereix estadístiques mundials que s’actualitzen continuadament. Dóna dades referents a població, govern i economia, educació, medi ambient, alimentació, aigua, energia i salut. De cada un dels apartats disposa de dades concretes i més específiques.

http://www.worldometers.info/es/ Obre en una finestra nova

Aigua, Medi ambient, Alimentació, Salut, Economia, Educació, Estadística


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.