Cerca simple Cerca avançada Presentació

ALEHOOP

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Estadistiques al camp TIPUS_DE_RECURS AND Societat al camp MATERIA

Recursos trobats: 4

Mostrant resultats: 14

1Idescat

Idescat

Pàgina web de l'Institut d'Estadística de Catalunya, l'organisme oficial de Catalunya encarregat de recollir i publicar les estadístiques referides a aquest territori. Dóna accés a una gran quantitat de dades estadístiques, agrupades per temàtiques àmplies: "Població", "Economia", "Societat" i "Territori".

http://www.idescat.net/ Obre en una finestra nova

Catalunya, Societat, Economia, Estadística


m'agrada
2Instituto Nacional de Estadística

Instituto Nacional de Estadística

Portal de l'Instituto Nacional de Estadística (INE), l'organisme oficial espanyol encarregat de recollir i publicar les estadístiques referides a l'Estat. Dóna accés a una gran quantitat de dades d'interès per a molts sectors, com ara l'índex de preus de consum (IPC), l'enquesta de la població activa (EPA) i altres. A destacar la secció "INEbase", on es troben les dades estadístiques agrupades en grans matèries: "Entorno físico", "Demografía", "Sociedad", "Economía", "Ciencia y tecnología", "Agricultura", "Industria" i "Servicios".

http://www.ine.es/ Obre en una finestra nova

Demografia, Espanya, Societat, Economia, Estadística


m'agrada
3LANIC en español: Latin American Network Information Center

LANIC en español: Latin American Network Information Center

Portal mantingut per la Universitat de Texas que conté tot tipus d’informació disponible en línia que estigui relacionada amb Amèrica Llatina: agricultura, antropologia, art, biblioteques, cercadors, ciències naturals, ciències socials, comerç, comunicació, cultura i societat, drets humans, economia, educació, esports, estadístiques, folklore, geografia i medi ambient, govern, idiomes, informàtica, internet, literatura, mapes, museus, negocis, notícies, ràdio, receptes de cuina, revistes, salut, sociologia i turisme.

http://www1.lanic.utexas.edu/indexesp.html Obre en una finestra nova

Gastronomia, Amèrica Llatina, Cartografia, Medi ambient, Agricultura, Folklore, Ciències naturals, Societat, Informàtica, Economia, Idiomes, Literatura, Biblioteques, Turisme, Esports, Drets humans, Antropologia, Política, Educació, Cultura, Geografia


m'agrada
4The World Factbook

The World Factbook

Portal mantingut i actualitzat periòdicament per la CIA (l’Agència d’Intel•ligència nord-americana) que conté fitxes de cada un dels països del món amb dades estadístiques, geogràfiques, econòmiques, socials, polítiques, de comunicacions, de transport o militars, que surt en una nova edició cada any. També conté mapes i imatges de totes les banderes de cada territori. Íntegrament en anglès.

https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/index.html Obre en una finestra nova

Banderes, Transports, Defensa, Mitjans de comunicació, Cartografia, Societat, Economia, Política, Estadística, Geografia


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona i està en construcció.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.