Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Imatges al camp TIPUS_DE_RECURS AND Art al camp MATERIA

Recursos trobats: 2

Mostrant resultats: 12

1

Smarthistory: a multimedia web-book about art and art history

Portal creat per Beth Harris i Steven Zucker, que són dos professors experts en història i art que recull les àudioguies dels Museus d'Art Modern (MOMA) i Metropolitan de Nova York. N'ofereixen els seus continguts, afegint-hi imatges i vídeos exposant-los cronològicament, per no haver de dependre del llibre d’història de l’art. El resultat és una història de l’art àgil parlada i il·lustrada. És un web-llibre de text amb imatges fixes, àudios i vídeos sobre les obres d'art que s’estudien en els textos de les històries de l'art més habituals. Els arxius van organitzats cronològicament, per estils, artistes o temes. Textos, àudios i vídeos íntegrament en anglès.

http://smarthistory.org/ Obre en una finestra nova

Història de l\'art, Art, Història


m'agrada
2

WebUrbanist.com

Portal que recull les últimes tendències en art al carrer, arquitectura i disseny alternatius. Ofereix una antologia d’imatges agrupades en les categories següents: llocs abandonats, arquitectura, entorn, destacats, graffiti, "guerilla", acció, història, art de carrer, "subvertising", art urbà, i Web 2.0. Tots els materials estan molt actualitzats i hi ha imatges impactants i no fàcils de trobar pel seu caràcter efímer. Íntegrament en anglès.

http://weburbanist.com/ Obre en una finestra nova

Disseny, Arquitectura, Art


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.