Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Imatges al camp TIPUS_DE_RECURS AND Botànica al camp MATERIA

Recursos trobats: 1

Mostrant resultats: 11

1

Noms de plantes

Glossari d'intenció exhaustiva dels noms catalans de plantes elaborat per un nombrós equip de botànics, filòlegs i terminòlegs vinculats al Laboratori de Botànica de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona, la Institució Catalana d’Història Natural i el TERMCAT. Ofereix més de 25.000 denominacions catalanes de plantes, 6000 noms científics i més de 400 fotografies. La cerca es pot fer a través d'un índex alfabètic de noms (catalans i científics en llatí) o per famílies de plantes.

http://www.termcat.cat/docs/DL/noms_plantes/ Obre en una finestra nova

Botànica, Lèxic


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.