Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Imatges al camp TIPUS_DE_RECURS AND Disseny al camp MATERIA

Recursos trobats: 2

Mostrant resultats: 12

1

WebUrbanist.com

Portal que recull les últimes tendències en art al carrer, arquitectura i disseny alternatius. Ofereix una antologia d’imatges agrupades en les categories següents: llocs abandonats, arquitectura, entorn, destacats, graffiti, "guerilla", acció, història, art de carrer, "subvertising", art urbà, i Web 2.0. Tots els materials estan molt actualitzats i hi ha imatges impactants i no fàcils de trobar pel seu caràcter efímer. Íntegrament en anglès.

http://weburbanist.com/ Obre en una finestra nova

Disseny, Arquitectura, Art


m'agrada
2

Zoomorama

Portal web creat pel grup de fotògrafs Zoomorama que permet transformar imatges normals en fotografies en alta definició a través d'internet. Registrar-se és imprescindible i gratuït. Es pot crear un fons o dipòsit d’imatges pròpies o visionar les existents relatives al món de la història de l’art i del disseny, la majoria d'aquestes imatges provenen de la prestigiosa revista Life. Interessant per al batxillerat artístic o matèries on el grafisme i el disseny demanin qualitat d’imatges o grans ampliacions. En anglès i en francès.

http://www.zoomorama.com/ Obre en una finestra nova

Disseny, Fotografia, Història de l\'art


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.