Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Imatges al camp TIPUS_DE_RECURS AND Documentals al camp MATERIA

Recursos trobats: 2

Mostrant resultats: 12

1

30 minuts

Portal de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals que conté els vídeos del programa de documentals 30 minuts. Un espai setmanal de Televisió de Catalunya (TV3) que en cada emissió presenta un tema d'actualitat diferent. Els diferents reportatges apleguen temàtiques molt diverses que afecten el món que ens envolta i les persones que hi viuen. Hi ha disponibles tant els programes de la temporada actual com els de temporades anteriors, cercables per anys, temes i països. Ofereix també enllaços a altres webs i vídeos de suport documental al tema tractat. Els vídeos es veuen mitjançant streaming.

http://www.tv3.cat/pprogrames/30minuts/30Seccio.jsp Obre en una finestra nova

Programes de televisió, Reportatges, Documentals, Mitjans de comunicació


m'agrada
2

Redes

Portal de la Corporació de Ràdio i Televisió Espanyola que conté els vídeos del programa de documentals Redes. Un espai setmanal de TVE2 coordinat pel divulgador científic Eduard Punset. Cada sessió presenta un tema juntament amb una entrevista. Els diferents reportatges apleguen ciència i coneixement sobre el món que ens envolta i les persones que hi viuen. Hi ha disponibles tant els programes de la temporada actual com els de temporades anteriors. Els vídeos es veuen mitjançant streaming.

http://www.redes.tve.es/ Obre en una finestra nova

Programes de televisió, Reportatges, Documentals, Mitjans de comunicació


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.