Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Imatges al camp TIPUS_DE_RECURS AND Fotografia al camp MATERIA

Recursos trobats: 10

Mostrant resultats: 15

1

Alex Wild Photography

Col·lecció de fotografies d’entomologia (branca de la zoologia que estudia els insectes) preses pel professor de biologia nord-americà Alex Wild, que conté remissions a altres pàgines seves i molts enllaços. Els insectes estan agrupats per espècies i les consultes es poden fer pel nom científic dels insectes. Íntegrament en anglès.

http://www.alexanderwild.com/ Obre en una finestra nova

Insectes, Fotografia, Animals


m'agrada
2

Historia: mejores fotos (I i II)

Recull d'imatges del portal de Photokasbah que recull 50 fotografies per resumir 50 anys d’història. Les imatges que recull han estat premiades amb el World Press Photo des del primer any que es va celebrar (1955). Consta de dues galeries: 50 mejores fotos de la historia I (1955/1982) i 50 mejores fotos de la historia II (1983/2007). La pàgina conté altres recull fotogràfics interessants com les dues galeries de Momentos congelados (I i II).

http://www.phk.es/curiosidades/50-mejores-fotos-I/ Obre en una finestra nova

Fotografia, Història


m'agrada
3

Las ciudades visibles

Exposició virtual de fotografies amb disseny i estètica fotogràfica de qualitat. Les instantànies, realitzades per Oskar Alegría, són de les ciutats de Londres, Berlín, París, Tokyo i Buenos Aires. Les galeries fotogràfiques van acompanyades de cites de personatges destacats i d'una breu aprotació amb la intenció del fotògraf i el que significa per a ell cada ciutat que retrata. La pàgina també recull altres temes de l'interès del fotògraf.

http://www.oskaralegria.com/entrada.php Obre en una finestra nova

Fotografia


m'agrada
4

NYPL Digital Gallery

Base de dades creada i mantinguda per la biblioteca Pública de Nova York que conté més de 600.000 imatges digitalitzades que formen part de la col·lecció d'aquest centre. Són accessibles a través d'un formulari de consulta simple o avançada, el qual permet limitar la cerca per fer-la més precisa. També es poden buscar per temàtica. Íntegrament en anglès.

http://digitalgallery.nypl.org/nypldigital/ Obre en una finestra nova

Fotografia


m'agrada
5

Old Book Art

Portal creat amb l'objectiu de facilitar l’accés a il·lustracions artístiques (dibuixos, mapes, retrats...) lliures de drets d'autor que han estat escanejades de llibres i documents antics públics o privats. Disposa d'unes 3.200 imatges en alta resolució que s'actualitzen regularment. Consta d'una petita classificació que agrupa tots els materials: atles i mapes, infantils, història, literatura i poesia, història natural, llocs i viatges, etc. Ofereix també enllaços relacionats. Íntegrament en anglès.

http://www.oldbookart.com/ Obre en una finestra nova

Il·ustració, Fotografia


m'agrada
Ordena els resultats per:


Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.