Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Imatges al camp TIPUS_DE_RECURS AND Fusta al camp MATERIA

Recursos trobats: 1

Mostrant resultats: 11

1

Site-en-bois

Portal creat per un grup liderat per Marie Wilfried que tracta de la fusta enfocant-la des de la riquesa ecològica dels boscos, de la silvicultura i dels seus recursos naturals. Conté elements d'enciclopèdia temàtica sobre boscos, selves, arbres, fustes, propietats i varietats, manufactures... També ofereix altres pàgines web com portals de museus o recursos de temàtiques relacionades (cultura, literatura, fotografia, esdeveniments o artesania, així com vídeos, llibres, normatives, fòrums, etc.). Íntegrament en francès.

http://www.site-en-bois.net/fr/accueil.phtml Obre en una finestra nova

Fusta, Boscos, Ecologia


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.