Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Imatges al camp TIPUS_DE_RECURS AND Història de l'art al camp MATERIA

Recursos trobats: 3

Mostrant resultats: 13

1

LUDOS: Leeds University Digital Objects

Portal gestionat per la biblioteca de la Universitat de Leeds que conté col·leccions multimèdia que reflecteixen l'àmplia varietat d'activitats d'investigació que es fan en aquest centre. Les col·leccions es poden consultar a través d'un cercador. N'és un exemple la Historical Physics Instruments, que consta de més de 600 imatges d’instruments científics usats a l’School of Physics and Astronomy de la universitat durant els darrers 100 anys. Uns 100 dels més significatius han estat fotografiats i són disponibles en alta i baixa resolució. Íntegrament en anglès.

http://ludos.leeds.ac.uk/ludos/ Obre en una finestra nova

Relacions socials, Manuscrits, Investigació, Història de l\'art, Física, Salut, Música


m'agrada
2

Smarthistory: a multimedia web-book about art and art history

Portal creat per Beth Harris i Steven Zucker, que són dos professors experts en història i art que recull les àudioguies dels Museus d'Art Modern (MOMA) i Metropolitan de Nova York. N'ofereixen els seus continguts, afegint-hi imatges i vídeos exposant-los cronològicament, per no haver de dependre del llibre d’història de l’art. El resultat és una història de l’art àgil parlada i il·lustrada. És un web-llibre de text amb imatges fixes, àudios i vídeos sobre les obres d'art que s’estudien en els textos de les històries de l'art més habituals. Els arxius van organitzats cronològicament, per estils, artistes o temes. Textos, àudios i vídeos íntegrament en anglès.

http://smarthistory.org/ Obre en una finestra nova

Història de l\'art, Art, Història


m'agrada
3

Zoomorama

Portal web creat pel grup de fotògrafs Zoomorama que permet transformar imatges normals en fotografies en alta definició a través d'internet. Registrar-se és imprescindible i gratuït. Es pot crear un fons o dipòsit d’imatges pròpies o visionar les existents relatives al món de la història de l’art i del disseny, la majoria d'aquestes imatges provenen de la prestigiosa revista Life. Interessant per al batxillerat artístic o matèries on el grafisme i el disseny demanin qualitat d’imatges o grans ampliacions. En anglès i en francès.

http://www.zoomorama.com/ Obre en una finestra nova

Disseny, Fotografia, Història de l\'art


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.