Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Imatges al camp TIPUS_DE_RECURS AND Història al camp MATERIA

Recursos trobats: 7

Mostrant resultats: 15

1

Copyright expired.com: early image website

Portal que consta d'una galeria d'imatges que presenta una ingent col·lecció d'il·lustracions d’animals i altres éssers prehistòrics extretes de fonts molt diverses i fetes abans de 1923. Consta d'índexs alfabètics pel nom de les espècies que faciliten l’accés a cada una de les representacions. Íntegrament en anglès.

http://www.copyrightexpired.com/earlyimage Obre en una finestra nova

Il·ustració, Animals, Història


m'agrada
2

El Mundo Deportivo: hemeroteca

Versió digital del diari El Mundo Deportivo, que dóna accés a les imatges en pdf de totes les pàgines des de l'any 1906 fins a l'actualitat. Les pàgines són d’accés gratuït i inclouen articles de diari, anuncis, fotografies... Constitueix una font d’història esportiva contemporània a partir de tot el que s'ha publicat al diari. Permet fer cerques per paraula clau i data. També disposa d’un menú d’ajuda per redefinir conceptes i estratègies de consulta.

http://www.elmundodeportivo.es/hemeroteca/index.html Obre en una finestra nova

Mitjans de comunicació, Història, Esports


m'agrada
3

El museo de la publicidad

Portal que recull cartells i anuncis estàtics de tota mena de productes (agricultura, begudes, medicaments, òptiques, rellotges...) des de l'any 1929, de manera que es pot veure la seva evolució. Té un arxiu gràfic amb més de 12.000 imatges. La pàgina ha rebut diversos premis. Les imatges no es poden veure ampliades.

http://www.zafara.org/museo/entrada/index.htm Obre en una finestra nova

Publicitat, Història


m'agrada
4

El Pais.com: archivo

Versió digital del diari El País, que dóna accés als temes i les imatges en pdf de totes les pàgines des de la seva fundació el 4 de maig de 1976 fins a l'actualitat. Les pàgines, inclouen articles de diari, anuncis, fotografies... Per tant, es pot considerar una font d’història i cultura contemporànies a partir de tot el publicat al diari barceloní. Permet fer cerques per paraula clau, data, tendència i combinacions de termes: personatges, artistes, esports, empreses, països i organismes.

http://www.elpais.com/archivo/buscador.html Obre en una finestra nova

Mitjans de comunicació, Història


m'agrada
5

Hemeroteca de La Vanguardia

Versió digital del diari La Vanguardia, que dóna accés a les imatges en pdf de totes les pàgines des de la seva creació, el febrer de 1881 fins a l'actualitat, exclosos els darrers 30 dies. Consta de dos milions de pàgines d’accés gratuït, que inclouen articles de diari, anuncis, fotografies... Constitueix una font d’història i cultura contemporànies a partir de tot el publicat al diari barceloní. Permet fer cerques per paraula clau, data, tendència i combinacions de termes.

http://www.lavanguardia.es/hemeroteca/ Obre en una finestra nova

Mitjans de comunicació, Història


m'agrada
Ordena els resultats per:


Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.