Cerca simple Cerca avançada Presentació

ALEHOOP

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Imatges al camp TIPUS_DE_RECURS AND Manuscrits al camp MATERIA

Recursos trobats: 2

Mostrant resultats: 12

1Digital Scriptorium

Digital Scriptorium

Base de dades d'imatges i manuscrits medievals i del Renaixement que integra el contingut dels catàlegs de moltes altres institucions essent així una eina internacional per a la recerca i l'ensenyament. En total conté 5.300 manuscrits i 24.300 imatges aproximadament. La consulta pot ser simple o avançada, la qual permet la combinació de diferents criteris de cerca. Íntegrament en anglès.

http://www.scriptorium.columbia.edu/ Obre en una finestra nova

Manuscrits, Edat Mitjana, Renaixement


m'agrada
2LUDOS: Leeds University Digital Objects

LUDOS: Leeds University Digital Objects

Portal gestionat per la biblioteca de la Universitat de Leeds que conté col·leccions multimèdia que reflecteixen l'àmplia varietat d'activitats d'investigació que es fan en aquest centre. Les col·leccions es poden consultar a través d'un cercador. N'és un exemple la Historical Physics Instruments, que consta de més de 600 imatges d’instruments científics usats a l’School of Physics and Astronomy de la universitat durant els darrers 100 anys. Uns 100 dels més significatius han estat fotografiats i són disponibles en alta i baixa resolució. Íntegrament en anglès.

http://ludos.leeds.ac.uk/ludos/ Obre en una finestra nova

Relacions socials, Manuscrits, Investigació, Història de l\'art, Física, Salut, Música


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona i està en construcció.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.