Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Imatges al camp TIPUS_DE_RECURS AND Ornitologia al camp MATERIA

Recursos trobats: 1

Mostrant resultats: 11

1

The Internet Bird Collection

Portal de la Internet Bird Collection que està vinculat amb el manual Handbook of the Bird of the World . La IBC està dedicada a ornitòlegs i altres persones interessades en els ocells. Conté moltes fotografies, vídeos i sons d'aquestes animals. Té registrat fins al 70% dels ocells del món.Es pot accedir al contingut a través d'un formulari de cerca simple o mitjançant el menú d'espècies d'ocells de la pàgina principal. Íntegrament en anglès.

http://ibc.lynxeds.com Obre en una finestra nova

Ornitologia, Fotografia


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.