Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Legislació al camp TIPUS_DE_RECURS AND Infància al camp MATERIA

Recursos trobats: 2

Mostrant resultats: 12

1

La web de Infancia y Familia

Portal elaborat per Julio César Pintos que recull molts textos referents a infància i família. Dóna molts enllaços a documents legislatius bàsics en cada una de les diverses seccions de què consta: maltractament infantil, protecció de menors, prevenció de maltractaments, immigració, acolliment, adopcions, adolescents, etc. A més a més, també té un epígraf on es recullen molts recursos educatius de tots els àmits.

http://jcpintoes.en.eresmas.com/index.html Obre en una finestra nova

Adolescència, Adopcions, Maltractaments, Infància, Immigració, Drets humans, Ciutadania, Legislació


m'agrada
2

Malostratos.com

Portal creat per Malostratos.com que conté informació d'interès sobre els maltractaments i la violència de gènere. Els diferents epígrafs del portal contenen textos legals, articles, llibres i definicions. Hi ha també una secció dedicada a la infància i els maltractaments contra aquest sector de la població.

http://www.malostratos.com Obre en una finestra nova

Violència de gènere, Dones, Maltractaments, Infància, Drets humans


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.