Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Legislació al camp TIPUS_DE_RECURS AND Nutrició al camp MATERIA

Recursos trobats: 1

Mostrant resultats: 11

1

Fresh: recursos efectivos en salud escolar

Portal de la Unesco dedicat a temes relacionats amb els aliments i la nutrició, la higiene, la violència, les drogues, l'alcohol, el tabac i algunes malalties com la malària o el SIDA. Els conceptes fonamentals del marc FRESH són 4: Polítiques de salut escolar; Aigua, sanejament i entorn; Educació per la salut orientada a les habilitats i destreses; i, Serveis de salut basats en l'escola. Ofereix també alguns textos legals, entre els quals destaca la Declaració Universal dels Drets Humans.

http://portal.unesco.org/education/es/ev.php-URL_ID=35177&URL_DO=DO_TOPIC&URL_SECTION=201.html Obre en una finestra nova

Higiene, Aigua, Alimentació, SIDA, Salut, Nutrició, Educació


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.