Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Mapes i nomenclàtors al camp TIPUS_DE_RECURS AND Cartografia al camp MATERIA

Recursos trobats: 8

Mostrant resultats: 15

1

Digital South Asia Library

Portal d'un projecte dut a terme per un grup de biblioteques especialitzades membres del CRL, que proporciona materials amb informació sobre el sud d'Àsia adequats per a fer treballs que tracten diversos aspectes d'aquesta regió: cultura, mapes, geografia, govern, política, informació de la salut, història, drets humans, idiomes, lingüística, literatura, temes d'actualitat, mitjans de comunicació, població, demografia i dades estadístiques. Íntegrament en anglès.

http://dsal.uchicago.edu/ Obre en una finestra nova

Demografia, Àsia, Mitjans de comunicació, Lingüística, Cartografia, Salut, Idiomes, Literatura, Drets humans, Política, Cultura, Història, Estadística, Geografia


m'agrada
2

Hipermapa: atles electrònic de Catalunya

Atles de Catalunya visualitzable amb fotografies aèries o com a mapes topogràfics que s'ha elaborat des del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat. Es pot navegar pel territori o cercar llocs amb el cercador que porta incorporat. Es pot ampliar fins a l'escala 1:5.000 (1cm:50m).

http://hipermapa.ptop.gencat.cat/hipermapa/client/151208/base_high_cat.html Obre en una finestra nova

Catalunya, Cartografia, Geografia


m'agrada
3

Historic Cities

Portal resultat d'un projecte cartogràfic dut a terme per la Hebrew University of Jerusalem i la Jewish National & University Library. Ofereix mapes, bibliografia, documents, llibres i altres materials rellevants relacionats amb el passat, el present i el futur de les ciutats històriques del continent europeu. El material cartogràfic correspon és antic i magnífic. Les cerques es poden fer pel nom de les ciutats. Íntegrament en anglès.

http://historic-cities.huji.ac.il/ Obre en una finestra nova

Europa, Cartografia, Toponímia


m'agrada
4

LANIC en español: Latin American Network Information Center

Portal mantingut per la Universitat de Texas que conté tot tipus d’informació disponible en línia que estigui relacionada amb Amèrica Llatina: agricultura, antropologia, art, biblioteques, cercadors, ciències naturals, ciències socials, comerç, comunicació, cultura i societat, drets humans, economia, educació, esports, estadístiques, folklore, geografia i medi ambient, govern, idiomes, informàtica, internet, literatura, mapes, museus, negocis, notícies, ràdio, receptes de cuina, revistes, salut, sociologia i turisme.

http://www1.lanic.utexas.edu/indexesp.html Obre en una finestra nova

Gastronomia, Amèrica Llatina, Cartografia, Medi ambient, Agricultura, Folklore, Ciències naturals, Societat, Informàtica, Economia, Idiomes, Literatura, Biblioteques, Turisme, Esports, Drets humans, Antropologia, Política, Educació, Cultura, Geografia


m'agrada
5

lanic: Latin American Network Information Center

Portal que recull mapes antics i moderns de territoris hispans que està dirigit per la Universitat de Texas amb la finalitat de facilitar l’accés a tot tipus d’informació disponible a Internet sobre Amèrica Llatina. Pensat per a professors i alumnes, conté enllaços agrupats per països. S'hi troben autèntiques joies cartogràfiques de segles passats amb una qualitat d’imatge molt bona i ampliada.

http://www1.lanic.utexas.edu/la/region/map/ Obre en una finestra nova

Amèrica Llatina, Cartografia


m'agrada
Ordena els resultats per:


Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.