Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Mapes i nomenclàtors al camp TIPUS_DE_RECURS AND Catalunya al camp MATERIA

Recursos trobats: 3

Mostrant resultats: 13

1

Hipermapa: atles electrònic de Catalunya

Atles de Catalunya visualitzable amb fotografies aèries o com a mapes topogràfics que s'ha elaborat des del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat. Es pot navegar pel territori o cercar llocs amb el cercador que porta incorporat. Es pot ampliar fins a l'escala 1:5.000 (1cm:50m).

http://hipermapa.ptop.gencat.cat/hipermapa/client/151208/base_high_cat.html Obre en una finestra nova

Catalunya, Cartografia, Geografia


m'agrada
2

Municat: municipis i comarques de Catalunya

Portal web mantingut pel Departament de Governació de la Generalitat dedicat a l'administració local de Catalunya. Hi destaquen un parell de fonts d'informació: per un cantó, la base de dades "Els ens locals a Catalunya" amb informació de cadascun dels municipis (dades de l'ajuntament, pressupost, membres del consistori, població, gentilici, escut municipal...). Per un altre cantó, la secció "Plànols de carrers", amb uns 350 plànols de poblacions diverses (de la prov. de Barcelona, unes 175, aprox.). Es poden cercar alfabèticament o per comarques.

http://www.municat.net/ Obre en una finestra nova

Catalunya, Geografia


m'agrada
3

Nomenclàtor oficial de toponímia de Catalunya

Versió electrònica del Nomenclàtor oficial de toponímia major de Catalunya accessible des de la pàgina web del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya que recull gairebé 40.000 topònims oficialitzats corresponents a una publicació de l'any 2000 disponible ara en línia. El programa disposa d’un cercador per recuperar els topònims catalans.

http://www20.gencat.cat/portal/site/ptop/menuitem.dbf7b17bb47cda345f13ae92b0c0e1a0/?vgnextoid=32f04413c1548210VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextchannel=32f04413c1548210VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextfmt=default Obre en una finestra nova

Catalunya, Cartografia, Toponímia, Geografia


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.