Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Mapes i nomenclàtors al camp TIPUS_DE_RECURS AND Toponímia al camp MATERIA

Recursos trobats: 3

Mostrant resultats: 13

1

Historic Cities

Portal resultat d'un projecte cartogràfic dut a terme per la Hebrew University of Jerusalem i la Jewish National & University Library. Ofereix mapes, bibliografia, documents, llibres i altres materials rellevants relacionats amb el passat, el present i el futur de les ciutats històriques del continent europeu. El material cartogràfic correspon és antic i magnífic. Les cerques es poden fer pel nom de les ciutats. Íntegrament en anglès.

http://historic-cities.huji.ac.il/ Obre en una finestra nova

Europa, Cartografia, Toponímia


m'agrada
2

Nomenclàtor de nuclis de població de les Illes Balears

Nomenclàtor virtual dirigit i creat per l'equip de Gabriel Bibiloni. Inclou la totalitat de topònims de les Illes balears. No ofereix mapes ni imatges dels llocs.

http://bibiloni.cat/toponimiabalear/index.html Obre en una finestra nova

Illes Balears, Toponímia, Geografia


m'agrada
3

Nomenclàtor oficial de toponímia de Catalunya

Versió electrònica del Nomenclàtor oficial de toponímia major de Catalunya accessible des de la pàgina web del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya que recull gairebé 40.000 topònims oficialitzats corresponents a una publicació de l'any 2000 disponible ara en línia. El programa disposa d’un cercador per recuperar els topònims catalans.

http://www20.gencat.cat/portal/site/ptop/menuitem.dbf7b17bb47cda345f13ae92b0c0e1a0/?vgnextoid=32f04413c1548210VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextchannel=32f04413c1548210VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextfmt=default Obre en una finestra nova

Catalunya, Cartografia, Toponímia, Geografia


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.