Cerca simple Cerca avanēada Presentació

ALEHOOP

Recursos en lķnia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Mapes i nomenclątors al camp TIPUS_DE_RECURS

Recursos trobats: 14

Mostrant resultats: 15

1Digital South Asia Library

Digital South Asia Library

Portal d'un projecte dut a terme per un grup de biblioteques especialitzades membres del CRL, que proporciona materials amb informació sobre el sud d'Ąsia adequats per a fer treballs que tracten diversos aspectes d'aquesta regió: cultura, mapes, geografia, govern, polķtica, informació de la salut, histņria, drets humans, idiomes, lingüķstica, literatura, temes d'actualitat, mitjans de comunicació, població, demografia i dades estadķstiques. Ķntegrament en anglčs.

http://dsal.uchicago.edu/ Obre en una finestra nova

Demografia, Ąsia, Mitjans de comunicació, Lingüķstica, Cartografia, Salut, Idiomes, Literatura, Drets humans, Polķtica, Cultura, Histņria, Estadķstica, Geografia


m'agrada
2FiloXarxa

FiloXarxa

Portal creat i mantingut per Jordi Cortés dedicat a la filosofia. Pensat especialment per a professors d'aquesta matčria i alumnes de batxillerat, es fa extensiu a totes les persones interessades en aquest ąmbit. Tracta els temes filosņfics principals, la histņria de la filosofia i els filņsofs més importants. També ofereix una selecció d'enllaēos cap a altres recursos i la traducció al catalą de molts textos grecs.

http://www.pensament.com/filoxarxa/ Obre en una finestra nova

Filosofia


m'agrada
3Geocultura

Geocultura

Portal creat pel Ministeri de Cultura, en col·laboració amb Google Maps, que perment la localització de llocs on es conserva i preserva el patrimoni de la humanitat, com poden ser museus, biblioteques i arxius. També s'hi pot accedir pels noms de lloc i pels noms de les seus culturals.

http://www.mcu.es/Geocultura/ Obre en una finestra nova

Patrimoni documental, Arxius, Patrimoni histņric, Patrimoni mundial, Biblioteques, Museologia


m'agrada
4Hipermapa: atles electrņnic de Catalunya

Hipermapa: atles electrņnic de Catalunya

Atles de Catalunya visualitzable amb fotografies ačries o com a mapes topogrąfics que s'ha elaborat des del Departament de Polķtica Territorial i Obres Pśbliques de la Generalitat. Es pot navegar pel territori o cercar llocs amb el cercador que porta incorporat. Es pot ampliar fins a l'escala 1:5.000 (1cm:50m).

http://hipermapa.ptop.gencat.cat/hipermapa/client/151208/base_high_cat.html Obre en una finestra nova

Catalunya, Cartografia, Geografia


m'agrada
5Historic Cities

Historic Cities

Portal resultat d'un projecte cartogrąfic dut a terme per la Hebrew University of Jerusalem i la Jewish National & University Library. Ofereix mapes, bibliografia, documents, llibres i altres materials rellevants relacionats amb el passat, el present i el futur de les ciutats histņriques del continent europeu. El material cartogrąfic correspon és antic i magnķfic. Les cerques es poden fer pel nom de les ciutats. Ķntegrament en anglčs.

http://historic-cities.huji.ac.il/ Obre en una finestra nova

Europa, Cartografia, Toponķmia


m'agrada
Ordena els resultats per:

Filtra els resultats per:

Geografia (9)   Cartografia (8)   Literatura (3)   Societat (3)   Filosofia (3)   Catalunya (3)   Polķtica (3)   Cultura (3)   Toponķmia (3)   Amčrica Llatina (2)   Estadķstica (2)   Drets humans (2)   Mitjans de comunicació (2)   Biblioteques (2)   Idiomes (2)   Histņria (2)   Esports (2)   Economia (2)   Cičncies naturals (1)   Agricultura (1)   Salut (1)   Demografia (1)   Dret (1)   Museologia (1)   Cičncia i tecnologia (1)   Patrimoni histņric (1)   Medicina (1)   Patrimoni documental (1)   Defensa (1)   Banderes (1)   Botąnica (1)   Antropologia (1)   Illes Balears (1)   Informątica (1)   Folklore (1)   Medi ambient (1)   Gastronomia (1)   Lingüķstica (1)   Ąsia (1)   Patrimoni mundial (1)   Art (1)   Arxius (1)   Escoląstica (1)   Religió (1)   Transports (1)   Cičncies de la terra i del medi ambient (1)   Educació (1)   Animals (1)   Turisme (1)   Europa (1)  


Recursos en lķnia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en lķnia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bąsica. Ofereix una mostra de recursos informatius śtils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en lķnia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona i estą en construcció.

És un projecte desenvolupat per Lluķs Agustķ, Jordi Ardanuy, Sķlvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc Garcķa, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodrķguez Gairķn, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.