Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Traductors en línia al camp TIPUS_DE_RECURS AND Lèxic al camp MATERIA

Recursos trobats: 3

Mostrant resultats: 13

1

Diccionarios en línea

Portal creat per l'editorial Larousse que conté diccionaris accessibles en línia que donen la traducció dels termes que es cerquen en llengües estrangeres: portuguès, italià, alemany, francès i anglès. També en gallec, català i euskera. De manera gratuïta només es poden fer 25 consultes. Cal subscriure's per poder-lo fer servir amb més freqüència.

http://www.diccionarios.com/ Obre en una finestra nova

Idiomes, Lèxic


m'agrada
2

Google Traductor

Traductor en línia creat per Google que permet traduir fins a 58 llengües els termes que s'introdueixen al quadre de text. A part de textos, tradueix també pàgines web senceres. Tot i que les traduccions no sempre són exactes, ajuden a fer-se una idea general del text o web original i, a més, permet millorar i corregir la traducció.

http://translate.google.cat/ Obre en una finestra nova

Traduccions, Lèxic, Idiomes


m'agrada
3

Instituto Cervantes. Servicio de traducción automático interactivo

Traductor automàtic creat per l'Institut Cervantes que permet traduir textos a 6 llengües diferents (català, gallec, castellà, anglès, francès i portuguès). Hi ha l'opció de traduir pàgines web, paraules soltes o textos.

http://oesi.cervantes.es/traduccionAutomatica.html Obre en una finestra nova

Traduccions, Lèxic, Idiomes


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.