Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Traductors en línia al camp TIPUS_DE_RECURS AND Lingüística al camp MATERIA

Recursos trobats: 3

Mostrant resultats: 13

1

IATE (Inter-Active Terminology for Europe)

Portal de la Unió Europea que conté la terminologia específica que s'utilitza a les seves institucions. Dins IATE hi ha integrades totes les bases de dades de terminologia de la UE i la traducció a totes les llengües oficials de fins a 1,4 milions de termes. Al fer una consulta es recupera la paraula introduïda en tots els epígrafs que la contenen i dóna la traducció de cada un d'ells als idiomes que s'han seleccionat en el moment de fer la cerca. Íntegrament en anglès.

http://iate.europa.eu/iatediff/SearchByQueryLoad.do?method=load Obre en una finestra nova

Lingüística, Unió Europea, Idiomes


m'agrada
2

Lucy KWIK Translator

Traductor automàtic de l'empresa Lucy Software and Services dels idiomes català, castellà, anglès, francès, alemany, italià, gallec i rus (no totes les parelles de llengües són possibles). La traducció es permet gratuïtament en textos de fins a 1000 caràcters (per a textos més llargs cal fer-ho fragment a fragment). També tradueix automàticament pàgines web (indicant la seva URL). Els traductors automàtics són pràctics per entendre el sentit general d'un text en una altra llengua; però les seves traduccions no són perfectes.

http://www.lucysoftware.de/cms/front_content.php?idcat=45&changelang=4 Obre en una finestra nova

Traduccions, Lingüística, Idiomes


m'agrada
3

UNTERM: United Nations Multilingual Terminology Database

Base de dades de les Nacions Unides que conté el vocabulari, la terminologia i la nomenclatura oficials de l'ONU. Consta de 80.000 entrades en 6 llengües oficials (anglès, francès, castellà, rus, xinès i àrab). La cerca es pot fer en qualsevol dels idiomes i limitar-la per matèria; com a resultat ofereix tots els epígrafs que contenen el terme de cerca i la seva traducció. Actualitzada diàriament. Íntegrament en anglès.

http://157.150.197.21/dgaacs/unterm.nsf Obre en una finestra nova

ONU, Lingüística, Idiomes


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.