Cerca simple Cerca avançada Presentació

ALEHOOP

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Traductors en línia al camp TIPUS_DE_RECURS

Recursos trobats: 6

Mostrant resultats: 15

1Diccionarios en línea

Diccionarios en línea

Portal creat per l'editorial Larousse que conté diccionaris accessibles en línia que donen la traducció dels termes que es cerquen en llengües estrangeres: portuguès, italià, alemany, francès i anglès. També en gallec, català i euskera. De manera gratuïta només es poden fer 25 consultes. Cal subscriure's per poder-lo fer servir amb més freqüència.

http://www.diccionarios.com/ Obre en una finestra nova

Idiomes, Lèxic


m'agrada
2Google Traductor

Google Traductor

Traductor en línia creat per Google que permet traduir fins a 58 llengües els termes que s'introdueixen al quadre de text. A part de textos, tradueix també pàgines web senceres. Tot i que les traduccions no sempre són exactes, ajuden a fer-se una idea general del text o web original i, a més, permet millorar i corregir la traducció.

http://translate.google.cat/ Obre en una finestra nova

Traduccions, Lèxic, Idiomes


m'agrada
3IATE (Inter-Active Terminology for Europe)

IATE (Inter-Active Terminology for Europe)

Portal de la Unió Europea que conté la terminologia específica que s'utilitza a les seves institucions. Dins IATE hi ha integrades totes les bases de dades de terminologia de la UE i la traducció a totes les llengües oficials de fins a 1,4 milions de termes. Al fer una consulta es recupera la paraula introduïda en tots els epígrafs que la contenen i dóna la traducció de cada un d'ells als idiomes que s'han seleccionat en el moment de fer la cerca. Íntegrament en anglès.

http://iate.europa.eu/iatediff/SearchByQueryLoad.do?method=load Obre en una finestra nova

Lingüística, Unió Europea, Idiomes


m'agrada
4Instituto Cervantes. Servicio de traducción automático interactivo

Instituto Cervantes. Servicio de traducción automático interactivo

Traductor automàtic creat per l'Institut Cervantes que permet traduir textos a 6 llengües diferents (català, gallec, castellà, anglès, francès i portuguès). Hi ha l'opció de traduir pàgines web, paraules soltes o textos.

http://oesi.cervantes.es/traduccionAutomatica.html Obre en una finestra nova

Traduccions, Lèxic, Idiomes


m'agrada
5Lucy KWIK Translator

Lucy KWIK Translator

Traductor automàtic de l'empresa Lucy Software and Services dels idiomes català, castellà, anglès, francès, alemany, italià, gallec i rus (no totes les parelles de llengües són possibles). La traducció es permet gratuïtament en textos de fins a 1000 caràcters (per a textos més llargs cal fer-ho fragment a fragment). També tradueix automàticament pàgines web (indicant la seva URL). Els traductors automàtics són pràctics per entendre el sentit general d'un text en una altra llengua; però les seves traduccions no són perfectes.

http://www.lucysoftware.de/cms/front_content.php?idcat=45&changelang=4 Obre en una finestra nova

Traduccions, Lingüística, Idiomes


m'agrada
Ordena els resultats per:

Filtra els resultats per:

Idiomes (6)   Lèxic (3)   Lingüística (3)   Traduccions (3)   ONU (1)   Unió Europea (1)  


Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona i està en construcció.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.