Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Tutorials al camp TIPUS_DE_RECURS AND Educació al camp MATERIA

Recursos trobats: 1

Mostrant resultats: 11

1

Video tutoriales: la educación que no tiene precio

Portal que constitueix el centre hispà de recursos educatius multimèdia més gran. Conté 20 cursos complets, més de 1.000 videotutorials amb descàrrega directa i que es poden veure en línia. Amb finalitat comercial però amb molts recursos interessants i gratuïts. També dóna l'enllaç d'altres recursos disponibles i accessibles des de la xarxa. Per poder accedir als videotutorials cal estar registrat -pot fer-se gratuïtament- al portal.

http://www.videotutoriales.com/ Obre en una finestra nova

Educació


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.