Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Tutorials al camp TIPUS_DE_RECURS AND Idiomes al camp MATERIA

Recursos trobats: 2

Mostrant resultats: 12

1

ESL cyber listening lab

Portal elaborat per Davies Randall que proporciona eines d'utilitat per a l'aprenentatge de l'anglès. Entre els recursos accessibles destaquen: qüestionaris de listenings, vocabulari, converses en fitxers d'àudio, exercicis... i enllaços a altres recursos disponibles a través d'Internet. Íntegrament en anglès.

http://esl-lab.com Obre en una finestra nova

Filologia anglesa, Llengua anglesa, Idiomes


m'agrada
2

La mansión del inglés

Portal creat per la Mansión del Inglés que, com el seu nom indica, conté recursos útils per a l'aprenentatge de la llengua anglesa classificats per nivells. Aquests són: gramàtica, vocabulari, listening i exercicis. Dóna accés a diccionaris, un fòrum i un xat i a un llistat de lectures recomanades, entre altres.

http://www.mansioningles.com Obre en una finestra nova

Filologia anglesa, Llengua anglesa, Idiomes


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.